0 produse in cos.

Despre noi


SIMCOM SRL se ocupa cu comercializarea pieselor si accesoriilor auto pentru autoturisme , autoutilitare, camioane , tractoare si utilaje autohtone si de import.

Dispunand de un depozit ce inmagazineaza cateva mii de repere, „SIMCOM SRL” poate furniza o gama larga de piese de schimb si accesorii. De mai mult de zece ani SIMCOM SRL” si-a consolidat reputatia pe trei elemente : siguranta, promptitudine si calitate.

Trei atuuri care fac aceasta firma cunoscuta in intreg judetul Ialomita cat si peste granitele acestuia. Pentru clientii sai SIMCOM SRL” este garantia unei colaborari ireprosabile.

In depozitul nostru se gasesc in permanenta piese ce tin de sistemul de rulare si franare: tamburi, discuri de franare, butuci, rulmenti, saboti, etrieri, placute de franare, axe cu came, lagare de franare, camere de franare etc; de sistemul de suspensie:arcuri, perne, amortizoare etc; sistemul electric:becuri, faruri, lampi de gabarit, proiectoare etc.

Site Map Site Map1 Site Map2 Site Map3 Site Map4 Site Map5 Site Map6 Site Map7 Site Map8 Site Map9 Site Map10 Site Map Categories